Home Willebroek
Vestigingen

Willebroek

Victor Dumonlaan 13, 2830 Willebroek, Belgium

Over deze site

Victor Dumonlaan 13, 2830 Willebroek, Belgium

View route Driver instructions

Ontdek de naadloze weg naar wereldwijde handel met onze multimodale logistieke hub in Willebroek.

Vertrouw op onze strategische ligging tussen Brussel en Antwerpen, naast de Hutchison Ports Container Terminal, voor uw multimodale import-exportbehoeften. Van temperatuurgecontroleerde farmaceutische zendingen tot gevarengoed en general cargo, wij zorgen voor maximale beveiliging en productintegriteit volgens de strengste EU GDP- en Seveso-richtlijnen.

Bij ODTH Willebroek streven we ernaar om uw logistieke ervaring naar een hoger niveau te tillen. Onze state-of-the-art faciliteit biedt u een breed scala aan diensten, waaronder warehousing, value-added services en douaneafhandeling. Met ons ervaren team van logistieke professionals zorgen we voor een vlotte afhandeling van uw import- en exportprocessen, terwijl we tegelijkertijd de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en compliance handhaven.

Opslagcapaciteit

85.000 m² binnenopslag

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op A12 autosnelweg

Multimodale Hotspot

Logistieke efficiëntie

Maximaliseer uw logistieke efficiëntie met ODTH Willebroek. Dankzij onze uitzonderlijke locatie naast de Hutchison inland terminal elimineren we last-mile trucking en zorgen we voor een naadloze behandeling van containers. Bovendien biedt ons betonnen gebouw een uitstekende bescherming en veiligheid voor uw opgeslagen goederen. Met ODTH Willebroek kiest u voor een logistieke partner die uw waardevolle lading beschermt en tegelijkertijd zorgt voor een vlotte en kosteneffectieve supply chain.

Een ruim assortiment aan dienstverlening

ODTH First Class Logistics, heeft een logistieke capaciteit van meer dan 150.000 m² magazijnruimte op verschillende locaties in het hart van Vlaanderen. Wij bieden op uw maat voorgestelde magazijnruimte aan, afhankelijk van het volume en van uw beveiligingseisen en dit uiteraard met optimale kostenbeheersing.

Facility details

ODTH werkt hoofzakelijk in eigen gebouwen. Voor de bouw van de magazijnen wordt er dan ook steeds gekozen voor hoogwaardige en duurzame materialen.

Product portfolio

Doorheen de jaren heeft ODTH een expertise opgebouwd in verschillende sectoren. We bieden oplossingen op maat voor verschillende types van logistiek.

Certifications

Onze QESHA (Quality, Health&Safety, Environment, Security) processen zijn geborgd in beheer sytemen. ODTH heeft certificaten verworven op verscheidene gebieden.

Lees meer

Value added services

Alle Value Added Services worden in-house uitgevoerd door eigen personeel en/of in samenwerking met gespecialiseerde firma’s. Dit garandeert een grote flexibiliteit bij wisselende volumes.

Lees meer

Referenties

“In het eerste jaar haalden we zo 200 vrachtwagens van de baan. In normale omstandigheden gaan er dit jaar reeds 1.700 containers per binnenschip naar Antwerpen, een besparing van zeker 160 ton CO2″

Lees de case study

Waarom kiezen voor ODTH Willebroek?

Strategische ligging

Onze multimodale hub in Willebroek biedt een strategische locatie tussen Brussel en Antwerpen, met directe toegang tot de Container Terminal (Hutchison Ports). Deze gunstige ligging maakt het mogelijk om uw import- en exportactiviteiten efficiënt te beheren en te profiteren van dagelijkse binnenvaartverbindingen met de havens van Antwerpen en Rotterdam. Door te kiezen voor onze hub, kunt u uw logistieke processen optimaliseren en waardevolle tijd en kosten besparen.

Diversiteit aan goederen

Wij behandelen een uitgebreid gamma aan producten, waaronder temperatuurgecontroleerde farmaceutische zendingen, gevarengoed en general cargo. Of het nu gaat om gevoelige farmaceutische producten die een strikte temperatuurbeheersing vereisen, of gevaarlijke goederen die speciale aandacht en naleving van regelgeving vereisen, ons ervaren team is goed uitgerust en volledig conform de EU GDP- en Seveso-richtlijnen. U kunt vertrouwen op onze expertise om uw diverse goederen veilig en met behoud van productintegriteit te behandelen.

Veiligheid en kwaliteit

Bij ODTH Willebroek staat veiligheid en kwaliteit centraal. Onze faciliteit is volledig opgetrokken uit beton, wat een uitstekende bescherming biedt voor uw opgeslagen goederen. We volgen strikte normen en voldoen aan de laatste EU GDP- en Seveso-richtlijnen om maximale beveiliging en naleving te waarborgen. Ons toegewijde team van logistieke professionals zorgt voor een zorgvuldige behandeling van uw goederen en streeft naar een hoog niveau van productintegriteit.

Want to talk about your project?

Let us know, get in touch!

Get in touch