Home FMCG
industrieën

FMCG

In de snel veranderende wereld van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) speelt logistiek een cruciale rol. De FMCG-sector, die producten omvat zoals voedingsmiddelen, dranken, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen, staat bekend om zijn hoge volumes, korte houdbaarheidstermijnen en veeleisende consumenten.

Efficiënte logistiek is essentieel om aan de behoeften van consumenten te voldoen en concurrerend te blijven in deze dynamische markt. Het beheer van de toeleveringsketen, vanaf de inkoop van grondstoffen tot aan de levering aan de winkelschappen, is van vitaal belang voor het succes van FMCG-bedrijven.

Wat kan ODTH voor u betekenen?

Bij ODTH begrijpen we de unieke uitdagingen van de FMCG-sector en hebben de expertise en capaciteit om aan uw specifieke logistieke behoeften te voldoen.

Met jarenlange ervaring in de FMCG-sector zijn we gepassioneerd om waarde toe te voegen aan uw toeleveringsketen, vanaf het moment van inkoop tot de levering aan de winkelschappen.

Onze logistieke oplossingen zijn ontworpen om aan de hoge eisen van de FMCG-industrie te voldoen. We begrijpen dat snelheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor uw succes. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten, waaronder  warehousing, distributie en value-added services, om ervoor te zorgen dat uw producten op tijd en in optimale staat bij uw klanten aankomen.

Key services

 • Orderpicking
 • Pallet handling
 • Customized load preperation
 • Quality Control
 • Crossdocking
 • Serial nummer tracking
Lees meer over VAS

Infrastructuur

 • Gebouwen in eigen beheer
 • Gesprinklerde magazijnen
 • Vergunningen voor gevarengoed
 • Locaties op logistieke hotspots
Lees meer over warehousing

Referenties

Case studie maatwerkbedrijf Mivas.

Read case study

Innovatie als kernwaarde

De logistieke wereld is continu in beweging. Als logistiek dienstverlener zijn we bij ODTH dan ook permanent bezig met het verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Voor snel roterende goederen kunnen deze innovaties het verschil maken.

Ontdek onze aanpak en enkele van onze realisaties!

 • Intelligent WMS
 • Digitale truck registratie
 • Automatische black box
Meer over onze aanpak

We are certified

ISO 9001

ISO 9001, een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement, speelt een cruciale rol bij het waarborgen van consistentie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid binnen de FMCG-sector.

Bovendien bevordert ISO 9001 een cultuur van continue verbetering binnen ODTH. Het stimuleert medewerkers om actief deel te nemen aan het identificeren van kansen voor verbetering en het implementeren van innovatieve oplossingen. Dit leidt tot een lerende organisatie die zich voortdurend aanpast aan veranderende marktomstandigheden en strengere klanteisen.

AEO

Het AEO-certificaat, uitgegeven door douaneautoriteiten, bevestigt dat een bedrijf betrouwbaar en veilig is in zijn handelsactiviteiten en voldoet aan de wettelijke vereisten en normen van de douane.

Door te voldoen aan strikte veiligheidsnormen en beveiligingsmaatregelen, kunnen AEO-gecertificeerde bedrijven het risico op diefstal, fraude en andere beveiligingsincidenten aanzienlijk verminderen. Dit resulteert in een verhoogde bescherming van goederen, minder schade en verlies, en een groter vertrouwen bij klanten en handelspartners.

ISO 14001

ISO 14001, een internationale norm voor milieumanagement, biedt bedrijven de nodige richtlijnen en kaders om hun milieu-impact te beheren en te verminderen.

Het certificaat toont aan dat ze voldoen aan internationale normen en streven naar milieubescherming in hun bedrijfsvoering.

Waarom kiezen voor ODTH

Betrouwbaarheid

We begrijpen de urgentie van de FMCG-sector en zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen van uw producten. Onze goed geoptimaliseerde logistieke processen zorgen ervoor dat uw goederen op tijd bij uw klanten aankomen.

Kwaliteit

We hechten de hoogste waarde aan kwaliteit. Onze speciaal opgeleide teams zorgen voor een strikte naleving van kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat uw producten in optimale staat blijven gedurende de hele logistieke keten.

Voorraadbeheer

Met onze geavanceerde voorraadbeheersystemen en -technieken zorgen we voor een optimale balans tussen voorraadniveaus en beschikbaarheid.

Geavanceerde technologie en infrastructuur

We investeren voortdurend in geavanceerde technologieën en infrastructuur om optimale efficiëntie en traceerbaarheid te garanderen. Van geavanceerde track-and-trace-systemen tot temperatuurgecontroleerde opslagfaciliteiten, we hebben de juiste middelen om uw goederen veilig en efficiënt te beheren.

Flexibiliteit

We begrijpen dat de FMCG-sector snel verandert en dat uw behoeften kunnen variëren. Daarom bieden we flexibele en aanpasbare logistieke oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om seizoensgebonden pieken, nieuwe productlanceringen of speciale promoties, we staan klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken.

Klantgericht

Bij ons staat de klant centraal. We werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte logistieke oplossingen te bieden. Ons ervaren team is altijd beschikbaar om u te ondersteunen en te adviseren bij elke stap van het logistieke proces.