Home Value added Services
diensten

Value added Services

Vraag een offerte aan

Onze verschillende VAS activiteiten hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, het leven van onze klanten vergemakkelijken. Op deze manier kunnen we verschillende services op één fysieke locatie aanbieden.

Meer dan alleen opslag

Bij onze dienstverlening gaat het verder dan alleen transport en opslag van goederen. Wij bieden Value Added Services (VAS) die extra voordelen bieden voor uw bedrijf en uw klanten.

Met onze VAS kunnen we aan de specifieke behoeften van uw klanten voldoen. Of het nu gaat om palletiseren van producten, labeling, verpakking op maat, kitting of bundling, wij leveren maatwerkoplossingen die uw producten differentiëren en tegemoetkomen aan de eisen van de markt.

Door te kiezen voor onze logistieke dienstverlening met toegevoegde waarde ontdekt u hoe we uw bedrijf kunnen laten groeien. Met onze maatwerkoplossingen, efficiëntieverbeteringen, kostenbesparingen en klantgerichte aanpak, bent u klaar om te excelleren in een competitieve markt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn!

Contact
JDW
Jos De Wael

CEO – ODTH First Class Logistics

Onze Value Added Services gaan verder dan het traditionele transport en opslag, en stellen ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die de verwachtingen van onze klanten overtreffen!

Uitgebreide VAS mogelijkheden!

De verschillende VAS activiteiten worden, waar mogelijk, zoveel mogelijk verwerkt in de standaard logistieke processen. Er wordt bij ODTH eveneens volop ingezet in samenwerking met (in-house) maatwerkbedrijven. Maatwerkbedrijven bieden expertise en flexibiliteit bij het uitvoeren van VAS-activiteiten, waardoor er geprofiteerd kan worden van gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van VAS.

Palletiseren

Door gebruik te maken van bulk laden, kunt u de beschikbare ruimte in de containers optimaal benutten, waardoor u kosten bespaart en het aantal transportbewegingen vermindert.

Kitting

Door producten vooraf te bundelen in kits, minimaliseert u het risico op fouten of ontbrekende items in orders, wat leidt tot minder retourzendingen en tevreden klanten.

Bundling

Bundling biedt klanten het gemak van het kopen van meerdere producten in één pakket, waardoor ze tijd en moeite besparen bij het zoeken naar afzonderlijke items.

Labelling

Correcte labeling helpt bij het voldoen aan de vereisten van regelgevende instanties en sectornormen, waardoor boetes en vertragingen worden voorkomen. Binnen de verschillende processen kan ODTH additionele labelling aanbrengen op maat van de vereisten van onze klanten.

Productconfiguratie

Met productconfiguratiediensten kunnen klanten hun producten aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren, waardoor een unieke en gepersonaliseerde ervaring wordt geboden. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

Retourverwerking

Efficiënte en gestroomlijnde retourverwerking minimaliseert de kosten die gepaard gaan met retourlogistiek, zoals transport, inspectie, reparatie en restocking.

Import VAS activiteiten

ODTH biedt een breed scala aan VAS activiteiten voor het ontvangen van import containers. Door gebruik te maken van deze services kunnen onze klanten genieten van extra voordelen in hun supply chain.

Voordelen 

 1. Kostenbesparing: Door het laadvolume van importcontainers te optimaliseren, kunt u de transportkosten per eenheid product verlagen. Dit komt doordat u meer producten kunt vervoeren met dezelfde container, waardoor het aantal transportbewegingen en de benodigde containers worden verminderd.
 2. Verminderde CO2-uitstoot: Het optimaliseren van het laadvolume draagt bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Minder containers en transportbewegingen betekenen een vermindering van de CO2-uitstoot en een lagere ecologische voetafdruk
 3. Efficiënt ruimtegebruik: Het optimaliseren van het laadvolume zorgt ervoor dat u de beschikbare ruimte in een container optimaal benut. Hierdoor minimaliseert u lege ruimtes en voorkomt u verspilling van kostbare vrachtruimte. Dit resulteert in een efficiënter gebruik van uw transportmiddelen.
Meer over onze aanpak

Referenties

Case studie maatwerkbedrijf Mivas.

Read case study

Inhouse manipulatiecentra

Met ons inhouse manipulatiecentrum voor VAS hebben we volledige controle over het proces, waardoor we de kwaliteit, efficiëntie en consistentie kunnen waarborgen.

Voordelen van inhouse VAS activiteiten

 • Kostenbeheersing
  • Met een inhouse manipulatiecentrum kunnen we de kosten beheersen, omdat we geen externe partijen hoeven in te schakelen en we optimaal gebruik kunnen maken van onze interne middelen en infrastructuur.
 • Naadloze integratie
  • Onze inhouse manipulatiecentra biedeb een naadloze integratie met andere logistieke processen, waardoor we een efficiënte en geoptimaliseerde supply chain kunnen realiseren voor onze klanten.
 • Directe communicatie
  • Klanten profiteren van directe communicatie en een nauwe samenwerking met ons inhouse manipulatieteam, wat resulteert in snelle besluitvorming en betere afstemming.
Meer over onze aanpak

Waarom kiezen voor ODTH

Maatwerkoplossingen

Wij bieden op maat gemaakte Value Added Services die voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf en uw klanten, waardoor u zich kunt onderscheiden in de markt

Efficiëntie en tijdsbesparing

Onze VAS optimaliseren uw supply chain-processen en verkorten de doorlooptijden, waardoor u efficiënter kunt werken en snellere resultaten kunt behalen.

Kostenbesparing

Door het uitbesteden van Value Added Services aan ons, kunt u kosten besparen op transport, interne middelen, investeringen en operationele processen.

Kwaliteit en precisie

Onze VAS worden uitgevoerd met de hoogste nauwkeurigheid en aandacht voor detail, waardoor u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze diensten en de tevredenheid van uw klanten kunt waarborgen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

We passen onze VAS aan op basis van uw veranderende behoeften en bieden flexibele oplossingen die meegroeien met uw bedrijf, zodat u kunt inspelen op markttrends en kansen.

Klantgerichtheid

Wij staan bekend om onze klantgerichte aanpak en stellen uw tevredenheid voorop. We luisteren naar uw wensen, leveren op maat gemaakte oplossingen en streven naar langdurige samenwerkingen.