Home Rumst
Vestigingen

Rumst

Doelhaagstraat 72, 2840 Rumst, Belgium

Over deze site

Doelhaagstraat 72, 2840 Rumst, Belgium

View route Driver instructions

Dit distributiecentrum heeft een capaciteit van 45.000 m² en bevindt zich in het hart van Vlaanderen, tussen Brussel en Antwerpen.

Door de strategische lokatie is Rumst DC al meer dan 30 jaar een ideale uitvalbasis voor een vlotte distributie naar klanten in de Benelux regio. Centraal in het magazijn bevindt zich een volledig geautomatiseerde staging zone, hetgeen zorgt voor een enorm efficiënte throughput van uw trucks. Momenteel wordt er reeds een breed gamma aan FMCG-cargo behandeld, alsook dangerous goods. Door de jarenlange ervaring zijn de medewerkers hier uitgegroeid tot logistieke experts, ondersteund door hoge standaarden en managementsystemen.

Opslagcapaciteit

45.000 m² binnenopslag

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op E19 autosnelweg

Ideaal bereik Benelux markt

 

Product portfolio

FMCG, Food & Feed, General cargo

Innovatieve logistiek

Onze logistieke site in Rumst maakt gebruik van diverse innovatieve technologieën om de efficiëntie te verhogen. Een van deze technologieën is onze geautomatiseerde staging area, de MBB (Magic Black Box), die zorgt voor geautomatiseerde outbound verwerking, waardoor de doorlooptijden worden verkort en de nauwkeurigheid wordt verbeterd.

Een ruim assortiment aan dienstverlening

ODTH First Class Logistics, heeft een logistieke capaciteit van meer dan 150.000 m² magazijnruimte op verschillende locaties in het hart van Vlaanderen. Wij bieden op uw maat voorgestelde magazijnruimte aan, afhankelijk van het volume en van uw beveiligingseisen en dit uiteraard met optimale kostenbeheersing.

Facility details

ODTH werkt hoofzakelijk in eigen gebouwen. Voor de bouw van de magazijnen wordt er dan ook steeds gekozen voor hoogwaardige en duurzame materialen.

Product portfolio

Doorheen de jaren heeft ODTH een expertise opgebouwd in verschillende sectoren. We bieden oplossingen op maat voor verschillende types van logistiek.

Certifications

Onze QESHA (Quality, Health&Safety, Environment, Security) processen zijn geborgd in beheer sytemen. ODTH heeft certificaten verworven op verscheidene gebieden.

Lees meer

Value added services

Alle Value Added Services worden in-house uitgevoerd door eigen personeel en/of in samenwerking met gespecialiseerde firma’s. Dit garandeert een grote flexibiliteit bij wisselende volumes.

Lees meer

Referenties

Case Studie Mivas

Lees de case study

Waarom kiezen voor ODTH Rumst?

Expertise en ervaring

Met tientallen jaren ervaring in de logistieke sector biedt ODTH Rumst diepgaande expertise en knowhow om bedrijven te ondersteunen bij hun distributiebehoeften.

Technologische innovatie

ODTH Rumst is toegewijd aan het omarmen van de nieuwste technologieën in de logistieke sector, zoals automatisering, IoT en AI, om efficiëntie, nauwkeurigheid en transparantie te maximaliseren.

Klantgerichte aanpak

ODTH Rumst gelooft in het opbouwen van langdurige klantrelaties. Het team werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Want to talk about your project?

Let us know, get in touch!

Get in touch