Home Wie zijn wij
Over ons

Wie zijn wij

ODTH First Class Logistics biedt service gerichte, flexibele logistieke dienstverlening op maat met goed opgeleide eigen medewerkers en met wereldwijde multimodale mogelijkheden.

ODTH in vogelvlucht/in het kort

Since 1978

+40 years of experience

+170

Medewerkers

4

Vestigingen

Onze trots, ons familiebedrijf

ODTH First Class Logistics werd opgericht in 1978 door Jos DE WAEL en is intussen uitgegroeid tot de referentie in de regio Rumst-Willebroek-Mechelen voor hoogwaardige logistiek.

ODTH First Class Logistics heeft 4 vestigingen en telt momenteel meer dan 150.000 m² magazijnruimte. Meer dan 170 eigen medewerkers dragen zorg voor uw goederen. De afgelopen jaren werd een gestage groei bestendigd.

Onze strategie is duidelijk. Wij investeren reeds jaren in onze processen, infrastructuren en locaties en zijn eigenaar van onze magazijnen en IT-systemen. We hanteren dus een asset-based filosofie. Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben het bedrijf mee groot gemaakt. Zelfs in een uitdagende arbeidsmarkt is het personeelsverloop bij ODTH te verwaarlozen. Onze klanten zijn dus zeker van een echte en concrete “jarenlange” ervaring.

Als familiebedrijf staan wij garant voor korte besluitvormingsprocessen. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op veranderende klanteneisen. Onze gemotiveerde arbeiders, magazijniers, bedienden en managers streven dagelijks naar maximale klantgerichtheid. Wij werken voor een verscheidenheid aan klanten, actief in sectoren als FMCG, farmaceutica, healthcare, dry food, steel&coil en kwalitatief hoogstaande goederen.

Over onze aanpak
JDW
Jos De Wael

CEO – ODTH First Class Logistics

Elke dag heb je meer en meer ervaring, en die probeer ik door te geven aan de medewerkers.

Bedrijfsfilm

Ontdek meer over ODTH First Class Logistics en de service gerichte, flexibele logistieke dienstverlening die het kan bieden voor uw supply chain.

Onze missie

Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor opslag en distributie. Wij behandelen goederen met hoge kwaliteit en bieden toegevoegde waarde door flexibele logistieke diensten op maat van de behoeften van onze klanten. Op deze manier kunnen onze klanten zich focussen op en uitblinken in waar ze goed in zijn.

Onze visie

In een steeds veeleisender en internationaler wordende omgeving, is ODTH een familiebedrijf dat unieke servicegerichte logistieke oplossingen aanbiedt voor veilige en betrouwbare opslag, voor snelle en efficiënte afhandeling, en voor toegevoegde waarde op maat van de behoeften van onze klanten. Daarbij liggen onze prioriteiten mens, milieu georiënteerde technologieën en multimodale ketens.

Onze kernwaarden

Flexibiliteit

Korte beslissingslijnen en een hands-on-mentaliteit binnen alle ODTH Teams resulteert in flexibele en innovatieve oplossingen.

Betrouwbaarheid

Als lange termijn partner geloven wij sterk in betrouwbaarheid, om hieraan te voldoen legt ODTH zichzelf op verschillende gebieden verschillende strenge eisen op via zijn eigen management systeem “QESHAS”.

Quality, Environment, Safety, Health and Security

Verantwoordelijkheid

Wij behandelen jouw goederen alsof het onze eigen goederen zouden zijn.

The extra mile

Wie de kansen ziet kan een opportuniteit grijpen.

Laten we praten hoe wij jou kunnen helpen naar dat stapje dichter te komen bij een ideale logistieke service.

Duurzaamheid

ODTH heeft als doel zich op een duurzame manier te profileren in de logistieke sector. hierbij staat respect voor mens en milieu centraal. ODTH streeft naar een evenwicht tussen economie en ecologie.

Onze initiatieven

Onze organisatie

Gedelegeerd bestuurder / CEO

Jos De Wael

COO

Rob Van den Berghen

CFO

Nicolas Heymans

CIO

Bart Weymans

Site Manager Rumst

Free Nauwelaerts

Site manager Willebroek

Paul Liekens

Site manager Mechelen-N

Luc De Beukeleer

Werken bij ODTH

Heb jij die hands-on mentaliteit die wij zoeken? Laten we dan samen investeren in jouw toekomst.

Bekijk onze vacatures

Uitgelicht nieuws

New 2900kWp solar panel installation

See them glittering in the sun, our new 2900kWp solar panel installation!

Lees meer

Aanplanting 10.000m² bos te Sint-Katelijne-Waver

Vorig jaar verwierf ODTH First Class Logistics een perceel grond in Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Lees meer