Home Mechelen-Noord
Vestigingen

Mechelen-Noord

Antwerpsesteenweg 187, 2800 Mechelen, Belgium

Over deze site

Antwerpsesteenweg 187, 2800 Mechelen, Belgium

View route Driver instructions

Knowhow en robuuste oplossing voor zware onderdelen, machines en staal- en coil logistiek in hartje Vlaanderen.

De ODTH-vestiging in Mechelen-Noord is strategisch gelegen naast de autosnelweg E19, tussen Brussel en Antwerpen. Dit magazijn kan een breed scala aan diensten aanbieden (coilhandling, zware machines, reserveonderdelen, inspectieruimte, enz.). De unieke locatie maakt snelle leveringen aan fabrieken en klanten in de Benelux en heel Europa mogelijk. Beide havens van Antwerpen en Gent zijn vlot bereikbaar. Gelegen op de kruising van de R6 en de N1 in Mechelen is de site ideaal gelegen voor uitzonderlijke en grote transporten, alsook voor een vlotte aanlevering aan de Mechelse binnenstad.

 

 

Opslagcapaciteit

20.000m² binnenopslag

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op E19 autosnelweg

Product portfolio

Steel & Coil, General cargo, Heavy machinery tot 30 ton

Uw betrouwbare partner voor zware onderdelen, machines en staal- en coil logistiek in het hart van Vlaanderen.

Met onze uitgebreide knowhow en robuuste oplossingen zijn wij dé specialist in de behandeling van zware onderdelen, machines en staal- en coil logistiek. Gevestigd in Mechelen-Noord, genieten wij van een strategische ligging naast de E19 autosnelweg, tussen de steden Brussel en Antwerpen. Ons magazijn biedt een breed scala aan diensten, waaronder coilhandling, opslag van zware machines, reserveonderdelen en zelfs een inspectieruimte.

Een ruim assortiment aan dienstverlening

ODTH First Class Logistics, heeft een logistieke capaciteit van meer dan 150.000 m² magazijnruimte op verschillende locaties in het hart van Vlaanderen. Wij bieden op uw maat voorgestelde magazijnruimte aan, afhankelijk van het volume en van uw beveiligingseisen en dit uiteraard met optimale kostenbeheersing.

Facility details

ODTH werkt hoofzakelijk in eigen gebouwen. Voor de bouw van de magazijnen wordt er dan ook steeds gekozen voor hoogwaardige en duurzame materialen.

Product portfolio

Doorheen de jaren heeft ODTH een expertise opgebouwd in verschillende sectoren. We bieden oplossingen op maat voor verschillende types van logistiek.

Certifications

Onze QESHA (Quality, Health&Safety, Environment, Security) processen zijn geborgd in beheer sytemen. ODTH heeft certificaten verworven op verscheidene gebieden.

Lees meer

Value added services

Alle Value Added Services worden in-house uitgevoerd door eigen personeel en/of in samenwerking met gespecialiseerde firma’s. Dit garandeert een grote flexibiliteit bij wisselende volumes.

Lees meer

Referenties

“Maandelijks wordt er meer dan 300 ton plaatmateriaal klaargemaakt voor recylcage”

Read case study

Waarom kiezen voor ODTH Mechelen-Noord?

Gespecialiseerde logistiek

ODTH Mechelen beschikt over specifieke infrastructuur en faciliteiten die zijn afgestemd op de opslag en behandeling van machinery, waardoor bedrijven met deze sectorgerelateerde behoeften een betrouwbare partner hebben.

Strategische locatie

ODTH Mechelen is gunstig gelegen nabij de stad Mechelen, waardoor bedrijven profiteren van de nabijheid van een economisch centrum en talrijke zakelijke kansen in de regio.

Flexibele oplossingen

ODTH Mechelen begrijpt dat bedrijven verschillende behoeften hebben. Ze bieden flexibele oplossingen en maatwerkopties om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen.

Want to talk about your project?

Let us know, get in touch!

Get in touch