Home General Cargo
industrieën

General Cargo

In onze snel veranderende wereld speelt logistiek een cruciale rol voor elk bedrijf.

Efficiënte logistiek is essentieel om aan de behoeften van consumenten te voldoen en concurrerend te blijven in deze dynamische wereld. Het beheer van de toeleveringsketen, vanaf de inkoop van grondstoffen tot aan de levering aan de winkelschappen, is van vitaal belang voor het succes van iedere bedrijf.

Wat kan ODTH voor u betekenen?

Bij ODTH hebben we de expertise en capaciteit om aan uw specifieke logistieke behoeften te voldoen.

Met jarenlange ervaring in verschillende sectoren zijn we gepassioneerd om waarde toe te voegen aan uw toeleveringsketen, vanaf het moment van inkoop tot de levering aan de winkelschappen of bij de consument.

Key services

 • Orderpicking
 • Pallet handling
 • Customized load preperation
 • Quality Control
 • Crossdocking
 • Serial number tracking
Lees meer over VAS

Infrastructuur

 • Gebouwen in eigen beheer
 • Gesprinklerde magazijnen
 • Vergunningen voor gevarengoed
 • Locaties op logistieke hotspots
Lees meer over warehousing

Referenties

“In het eerste jaar haalden we zo 200 vrachtwagens van de baan. In normale omstandigheden gaan er dit jaar reeds 1.700 containers per binnenschip naar Antwerpen, een besparing van zeker 160 ton CO2″

Read case study

Innovatie als kernwaarde

De logistieke wereld is continu in beweging. Als logistiek dienstverlener zijn we bij ODTH dan ook permanent bezig met het verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Voor snel roterende goederen kunnen deze innovaties het verschil maken.

Ontdek onze aanpak en enkele van onze realisaties!

 • Intelligent WMS
 • Digitale truck registratie
 • Automatische black box
Meer over onze aanpak

We are certified

ISO 9001

ISO 9001, een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement, speelt een cruciale rol bij het waarborgen van consistentie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid binnen de FMCG-sector.

Bovendien bevordert ISO 9001 een cultuur van continue verbetering binnen ODTH. Het stimuleert medewerkers om actief deel te nemen aan het identificeren van kansen voor verbetering en het implementeren van innovatieve oplossingen. Dit leidt tot een lerende organisatie die zich voortdurend aanpast aan veranderende marktomstandigheden en strengere klanteisen.

AEO

Het AEO-certificaat, uitgegeven door douaneautoriteiten, bevestigt dat een bedrijf betrouwbaar en veilig is in zijn handelsactiviteiten en voldoet aan de wettelijke vereisten en normen van de douane.

Door te voldoen aan strikte veiligheidsnormen en beveiligingsmaatregelen, kunnen AEO-gecertificeerde bedrijven het risico op diefstal, fraude en andere beveiligingsincidenten aanzienlijk verminderen. Dit resulteert in een verhoogde bescherming van goederen, minder schade en verlies, en een groter vertrouwen bij klanten en handelspartners.

TAPA (Transported Asset Protection Association)

TAPA (Transported Asset Protection Association) biedt een wereldwijd erkend certificeringsprogramma dat specifiek gericht is op het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van goederen tijdens het transport en de opslag.

Een TAPA-certificering bevestigt dat een bedrijf voldoet aan de strengste normen en beste praktijken op het gebied van beveiliging in de logistieke keten. Het certificaat toont aan dat het bedrijf robuuste beveiligingsmaatregelen heeft geïmplementeerd om waardevolle ladingen te beschermen tegen diefstal, sabotage en andere criminele activiteiten.

ISO14001

ISO 14001, een internationale norm voor milieumanagement, biedt bedrijven de nodige richtlijnen en kaders om hun milieu-impact te beheren en te verminderen.

Het certificaat toont aan dat ze voldoen aan internationale normen en streven naar milieubescherming in hun bedrijfsvoering.

Waarom kiezen voor ODTH

Locatie

Onze nabijheid tot belangrijke transportroutes, havens en terminals ervoor dat we uw goederen naadloos kunnen verbinden met nationale en internationale markten.

Voorraadbeheer

Met onze geavanceerde voorraadbeheersystemen en -technieken zorgen we voor een optimale balans tussen voorraadniveaus en beschikbaarheid.

Kwaliteitbeheersing

We hanteren strikte kwaliteitscontroleprocedures om ervoor te zorgen dat alle producten die door ons worden behandeld, voldoen aan de hoogste normen.

Flexibiliteit

We bieden flexibele en aanpasbare logistieke oplossingen aan die voldoen aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om seizoensgebonden pieken, nieuwe productlanceringen of speciale promoties, we staan klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken.

Klantgerichte aanpak

Onze focus ligt altijd op het begrijpen van de specifieke behoeften van onze klanten. We werken nauw samen om op maat gemaakte logistieke oplossingen te bieden die voldoen aan hun unieke vereisten en verwachtingen.

Infrastructuur

We beschikken over moderne magazijnen, computer en beveiligingssystemen om de integriteit van uw waardevolle lading te waarborgen