Home Warehousing
Diensten

Warehousing

Vraag een offerte aan

Meer dan alleen opslag

ODTH First Class Logistics, heeft een logistieke capaciteit van meer dan 150.000 m² magazijnruimte. De verschillende locaties bevinden zich op logistieke hotspots in het hart van Vlaanderen.

Wij bieden op uw maat voorgestelde magazijnruimte aan, afhankelijk van het volume en van uw beveiligingseisen en dit uiteraard  met optimale kostenbeheersing.

Momenteel staan wij garant voor een feilloze goederenbehandeling van (inter)nationale spelers actief in verschillende sectoren: FMCG zoals huishoud- en schoonheidsproducten en droge voeding maar ook farmaceutische producten en andere  hoogwaardige goederen in verschillende sectoren.

JDW
Jos De Wael

CEO – ODTH First Class Logistics

“Met state-of-the-art faciliteiten, strategische locaties en flexibele oplossingen creëren we een platform waarop bedrijven kunnen gedijen en hun supply chain naar nieuwe hoogten kunnen tillen.”

Een ruim assortiment aan dienstverlening

Binnen onze eigen magazijnen bieden we bij ODTH een brede waaier aan verschillende logistieke diensten aan.

Opslag

ODTH biedt verschillende opslag mogelijkheden, gaande van klassieke opslag op grondlocaties, tot geavanceerde shuttle rekken.  De combinatie van de verschillende vergunningen en opslagmogelijkheden zorgt ervoor dat ODTH met bijna elk product wel ergens terecht kan.

Cross-docking

Binnen de verschillende site biedt ODTH aan haar klanten de mogelijkheden om goederen te crossdocken Dit kan gaan van grotere crossdockflows, tot het éénmalig stuffen van een container met farmaceutische of gevaarlijke goederen.

Voorraadbeheer

ODTH maakt gebruik van SAP als warehouse management systeem. Door gebruik te maken van de recentste versies kan er continu gegarandeerd worden dat de stock volledig up-to-date blijft. Het klantenportaal zorgt ervoor dat de huidige stock continu zichtbaar is voor de klanten.

Value added services

Goederen herverpakken, extra kwaliteitscontroles, bulkgoed ontladen uit containers en palletiseren, ODTH biedt een heel scala aan oplossing voor uw logistieke problemen.

Lees meer

Orderpicking

Het warehouse management systeem van ODTH biedt uitgebreide mogelijkheden voor het uitvoeren van detailpicking (gaande van items tot layer picking). Tijdens de picking procedures zijn verschillende controles ingebouwd om 100% levering van de juiste goederen te waarborgen.

Klantenportaal

Door middel van het klantenportaal opent ODTH zijn WMS naar onze klanten. Alle leveringen en ladingen kunnen in real-time worden opgevolgd en de stock kan op palletniveau worden geraadpleegd. De portal is permanent in ontwikkeling zodat er continu nieuwe features worden ontwikkeld.

Onze aanpak

ODTH zet ten volle in op op maat gemaakte processen om een zo hoog mogelijk service niveau te bewerkstelliggen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van eigen systemen. Het streven naar continue verbetering zit in ons DNA, door het ODTH innovatie team wordt er dan ook permanent ingezet op innovatieve projecten om onze services te verbeteren.

Innovatie

  • Intelligent WMS
  • Digitale truck registratie
  • Automatische black box
Meer over onze aanpak

Onze vestigingen

Rumst

Willebroek

Mechelen-Noord

Puurs

Rumst

Doelhaagstraat 72, 2840 Rumst, Belgium

View route
Opslagcapaciteit

45.000 m² binnenopslag

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op E19 autosnelweg

Ideaal bereik Benelux markt

 

Product portfolio

FMCG, Food & Feed, General cargo

Willebroek

Victor Dumonlaan 13, 2830 Willebroek, Belgium

View route
Opslagcapaciteit

85.000 m² binnenopslag

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op A12 autosnelweg

Multimodale Hotspot

Mechelen-Noord

Antwerpsesteenweg 187, 2800 Mechelen, Belgium

View route
Opslagcapaciteit

20.000m² binnenopslag

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op E19 autosnelweg

Product portfolio

Steel & Coil, General cargo, Heavy machinery tot 30 ton

Puurs

Nijverheidstraat 5, Puurs-Sint-Amands, Belgium

View route
Opslagcapaciteit

15.000 m² binnenopslag (nog te ontwikkelen)

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op A12 autosnelweg

Product portfolio

FMCG, Pharmaceuticals, General cargo, Chemicals

Referenties

“In het eerste jaar haalden we zo 200 vrachtwagens van de baan. In normale omstandigheden gaan er dit jaar reeds 1.700 containers per binnenschip naar Antwerpen, een besparing van zeker 160 ton CO2″

Read case study

Waarom kiezen voor ODTH

Veilige en beveiligde opslag

Onze faciliteiten bieden een hoog niveau van veiligheid en beveiliging, met geavanceerde systemen zoals camerabewaking, toegangscontrole en alarmsystemen. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen in veilige handen zijn.

Flexibele opslagoplossingen

We bieden diverse opslagmogelijkheden, waaronder magazijnen, stellagesystemen en speciale opslagruimtes, zodat we aan de specifieke behoeften van uw goederen kunnen voldoen. Of het nu gaat om grote volumes, temperatuurgevoelige producten of gevaarlijke goederen, wij hebben de juiste opslagoplossing voor u.

Schaalbaarheid

Onze opslagmogelijkheden zijn schaalbaar en aanpasbaar aan uw veranderende behoeften. Of u nu tijdelijke opslagruimte nodig heeft voor seizoensgebonden pieken of langdurige opslag voor groeiende voorraden, wij kunnen meegroeien en meebewegen met uw bedrijf.

Locatievoordelen

Onze opslagfaciliteiten bevinden zich op strategische locaties, dicht bij belangrijke transportroutes, havens en luchthavens. Hierdoor kunt u profiteren van snelle en efficiënte distributie, lagere transportkosten en verbeterde toegang tot markten.

Klantgerichte service

Onze focus ligt op het leveren van uitstekende klantenservice. We luisteren naar uw behoeften, bieden op maat gemaakte oplossingen en zorgen voor een soepele en betrouwbare opslagervaring.

Duurzaamheid

We streven ernaar om milieubewuste opslagoplossingen te bieden. Onze faciliteiten zijn uitgerust met energiezuinige systemen en we implementeren duurzame praktijken om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.