Home Puurs
Vestigingen

Puurs

Nijverheidstraat 5, Puurs-Sint-Amands, Belgium

Over deze site

Nijverheidstraat 5, Puurs-Sint-Amands, Belgium

View route Driver instructions

Op ‘het eiland’ te Puurs bevindt zich deze te ontwikkelen site.

De uitzonderlijke ligging onmiddellijk aan het kanaal Brussel-Schelde en in de buurt van de containerterminal van Willebroek garandeert een optimale multimodale ontsluiting. Het omvat een oppervlakte van 3ha met de mogelijkheid tot de ontwikkeling van 15.000m² binnenruimte aan magazijnen.

Opslagcapaciteit

15.000 m² binnenopslag (nog te ontwikkelen)

Strategische ligging

As Brussel-Antwerpen

Aansluiting op A12 autosnelweg

Product portfolio

FMCG, Pharmaceuticals, General cargo, Chemicals

Logistieke hotspot

Deze lokatie ligt ideaal voor zowel lokale als globale distributie. Containers kunnen wereldwijd verscheept worden via de Willebroek container terminal, maar door de vlotte aansluiting op de A12 autosnelweg ligt deze site ook ideaal voor Europese distributie.

Een ruim assortiment aan dienstverlening

ODTH First Class Logistics, heeft een logistieke capaciteit van meer dan 150.000 m² magazijnruimte op verschillende locaties in het hart van Vlaanderen. Wij bieden op uw maat voorgestelde magazijnruimte aan, afhankelijk van het volume en van uw beveiligingseisen en dit uiteraard met optimale kostenbeheersing.

Facility details

ODTH werkt hoofzakelijk in eigen gebouwen. Voor de bouw van de magazijnen wordt er dan ook steeds gekozen voor hoogwaardige en duurzame materialen.

Product portfolio

Doorheen de jaren heeft ODTH een expertise opgebouwd in verschillende sectoren. We bieden oplossingen op maat voor verschillende types van logistiek.

Certifications

Onze QESHA (Quality, Health&Safety, Environment, Security) processen zijn geborgd in beheer sytemen. ODTH heeft certificaten verworven op verscheidene gebieden.

Lees meer

Value added services

Alle Value Added Services worden in-house uitgevoerd door eigen personeel en/of in samenwerking met gespecialiseerde firma’s. Dit garandeert een grote flexibiliteit bij wisselende volumes.

Lees meer

Waarom kiezen voor ODTH Puurs?

Geografische voordelen

Onze logistieke site in Puurs is strategisch gelegen in de regio, met uitstekende verbindingen naar belangrijke transportroutes en logistieke knooppunten. Puurs bevindt zich in de nabijheid van de haven van Antwerpen, een van de grootste en meest efficiënte havens ter wereld. Deze locatie biedt bedrijven directe toegang tot wereldwijde markten en maakt een snelle en efficiënte import en export mogelijk. Bovendien ligt Puurs gunstig ten opzichte van grote Europese steden, waardoor bedrijven gemakkelijk kunnen voldoen aan de logistieke behoeften van hun klanten in de bredere regio.

Toekomstige groeipotentieel

Onze logistieke site in Puurs is een veelbelovende ontwikkeling met aanzienlijk toekomstig groeipotentieel. Met plannen voor uitbreiding en verdere ontwikkeling, bieden we bedrijven de mogelijkheid om vanaf het begin deel uit te maken van deze opkomende logistieke hub. Door te kiezen voor onze site in Puurs kunnen bedrijven profiteren van de voordelen van een gloednieuwe en strategisch gelegen faciliteit, waarmee ze kunnen groeien en evolueren in lijn met hun logistieke behoeften en marktvraag.

Jarenlange ervaring in logistieke ontwikkelingen

Met een bewezen staat van dienst en jarenlange ervaring in de logistieke sector, zijn wij de ideale partner voor bedrijven die streven naar logistieke uitmuntendheid. We hebben een solide trackrecord opgebouwd in het ontwikkelen en beheren van succesvolle logistieke operaties en infrastructuren. Onze diepgaande kennis, strategisch inzicht en expertise stellen ons in staat om bedrijven te begeleiden bij elke fase van hun logistieke ontwikkeling. Door te kiezen voor onze site in Puurs kunnen bedrijven profiteren van onze waardevolle inzichten en profiteren van onze bewezen methoden, wat resulteert in efficiënte en geoptimaliseerde logistieke processen.

Want to talk about your project?

Let us know, get in touch!

Get in touch