Vacature Technisch medewerker (m/v)


PLAATS TEWERKSTELLING: ODTH NV alle sites (Mechelen-Noord, Mechelen-Zuid, Rumst, Willebroek)
TYPE CONTRACT: Tijdelijk contract met optie vast
TYPE JOB: Voltijds
TIJDREGELING: Dagshift
STUDIE: Geen specifieke studievereisten
TALEN: Nederlands - Engels


FUNCTIEOMSCHRIJVING


ODTH First Class Logistics werd opgericht in 1978 door Jos DE WAEL en is intussen uitgegroeid tot de referentie in de regio Rumst-Willebroek-Mechelen voor hoogwaardige logistiek. ODTH First Class Logistics heeft 6 vestigingen en telt momenteel meer dan 150.000 m² magazijnruimte. Meer dan 150 eigen medewerkers dragen zorg  voor uw goederen. De afgelopen jaren werd een gestage groei bestendigd. 


Voor onze magazijnen in regio Mechelen zijn wij op zoek naar een Allround Technieker (Elektriciteit, pneumatica, hydraulica, mechanica,…) Als allround Technieker heb je een brede en gevarieerde technische functie. Ongeveer 50% van jouw tijd gaat naar het oplossen van onverwachte technische storingen die de logistieke processen bemoeilijken. De overige 50% gaat naar gaat naar projecten en verbeteringen
Hierbij moet je denken aan o.a.:


Doorheen al jouw werkzaamheden leg je de nadruk steeds op veiligheid als absolute prioriteit. Dit doe je enerzijds door de veiligheidsprocedures en verplichtingen plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere en ordelijke werkomgeving om risico’s te vermijden en weg te nemen.
Je voert onderhoudstaken uit volgens de vooropgestelde planning (preventief onderhoud).
Je staat mee in voor de opstart en ingebruikname van de nieuwe equipment en machines.
Je voert onderhoudstaken uit volgens de vooropgestelde planning (preventief onderhoud).
Je begeleid leveranciers bij hun aanwezigheid op onze sites

PROFIEL


  • Je bent technisch onderlegd, gemotiveerd, flexibel ingesteld en hebt basiskennis, in één of meerdere van deze domeinen:    
  • Elektriciteit of elektromechanica
  • Lassen met halfautomaat of electrode
  • Pneumatica
  • Hydraulica
  • Mechanica (montagewerken)


AANBOD 


We bieden een gevarieerde job aan in onze logistieke werkomgeving! Als allround technieker, wordt je tewerkgesteld in het technische departement. Jouw team zelf bestaat uit 5 collega’s. Het team omschrijft zichzelf als: toffe werksfeer, flexibiliteit, veel bijleren en vrijheid om in samenspraak met de teamleader te beslissen waar eraan gewerkt wordt.


Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket inclusief bonusplan, en meer. Kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen zijn er voor iedereen. Wij stimuleren dit door interne en externe trainingen en coaching. Bij opstart stap je in een inwerkperiode: je krijgt uitleg, volgt mee en wordt opgeleid. Je krijgt verschillende technische trainingen, zoals bijvoorbeeld opleiding om de nodige certificaten te behalen (zoals BA4 / BA5). Werken in teamverband, respect en op elkaar kunnen rekenen maakt deel uit van onze bedrijfscultuur. Veiligheid en kwaliteit is voor ons een absolute prioriteit en we belang aan een ordelijke en nette werkomgeving.


GEÏNTERESSEERD ?


Aarzel dan niet om jouw CV door te sturen! Dit kan je doen door op de knop “Solliciteer” te klikken om zo jouw CV door te sturen naar ODTH FIrst Class Logistics. We nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

job-search-wit

Technisch medewerker (m/v)

Regio Mechelen