WIE ZIJN WIJ

Logistiek dienstverlener ODTH First Class Logistics biedt service gerichte, flexibele logistieke dienstverlening op maat met goed opgeleide eigen medewerkers en met wereldwijde multimodale mogelijkheden.


ODTH First Class Logistics werd opgericht in 1978 door Jos DE WAEL en is intussen uitgegroeid tot de referentie in de regio Rumst-Willebroek-Mechelen voor hoogwaardige logistiek. Jos De Wael wordt als eerste van 6 kinderen geboren in het ondernemersgezin De Wael-Van Dievel, tweede generatie van het transportbedrijf Van Dievel. ODTH First Class Logistics heeft 6 vestigingen en telt momenteel meer dan 150.000 m² magazijnruimte. Meer dan 230 eigen medewerkers dragen zorg  voor uw goederen. De afgelopen jaren werd een gestage groei bestendigd. 


Onze strategie is duidelijk. Wij investeren reeds jaren in onze processen, infrastructuren en locaties en zijn eigenaar van onze magazijnen en IT-systemen. We hanteren dus een asset-based filosofie. Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben het bedrijf mee groot gemaakt. Zelfs in een uitdagende arbeidsmarkt is het personeelsverloop bij ODTH te verwaarlozen. Onze klanten zijn dus zeker van een echte en concrete “jarenlange” ervaring. Als familiebedrijf staan wij garant voor korte besluitvormingsprocessen. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op veranderende klanteneisen. Onze gemotiveerde arbeiders, magazijniers, bedienden en managers streven dagelijks naar maximale klantgerichtheid. Wij werken voor een verscheidenheid aan klanten, actief in sectoren als FMCG, farmaceutica, healthcare, dry food, steel&coil en kwalitatief hoogstaande goederen.