WAREHOUSING

ODTH First Class Logistics, heeft een logistieke capaciteit van meer dan 150.000 m² magazijnruimte of 1.5 mio m³ en nog bijna 12 ha grond te ontwikkelen, op 5 verschillende locaties in het hart van Vlaanderen. Wij bieden op uw maat voorgestelde magazijnruimte aan, afhankelijk van het volume en van uw beveiligingseisen en dit uiteraard  met optimale kostenbeheersing. Vermits we eigenaar zijn van al onze magazijnen en investeren in ons DNA zit, kunnen wij elke specifieke wens samen met u bespreken en tot een gepaste oplossing komen.


Momenteel staan wij garant voor een feilloze goederenbehandeling van (inter)nationale spelers actief in verschillende sectoren: FMCG zoals huishoud- en schoonheidsproducten en droge voeding maar ook farmaceuticals en hoogwaardige goederen in verschillende andere sectoren. Wij kunnen u magazijnen voorstellen met lage en hoge Seveso drempel. Daarnaast hebben wij eveneens een locatie uitgerust met rolbruggen, gespecialiseerd in zware goederen zoals bijvoorbeeld coils. Wij zijn trots op onze speciaal uitgeruste opslagruimtes

Warehousing
  • Overdekte en niet-overdekte opslag
  • Verschillende opslagsystemen: single en shuttle rack, floorstack
  • SEVESO - FAVV - GDP - ISO 9001:2015 / 14001:2015 gecertifieerd
  • Gecontroleerde temperatuur: 2°C- 8°C en 15°C-25°C
  • Gecontroleerde vochtigheid
  • High Security magazijnen: validated acces control, camerabewaking, all round fencing
  • Multimodale toegang


Alle ODTH magazijnen zijn uitgerust met de meest moderne technieken. Met minstens 9 meter vrije hoogte, uitgerust met in rack sprinklers, modern handling equipment en op maat gemaakte automatiseringen.


Ons Warehouse Management Systeem (SAP) verzekert ons een perfecte organisatie en sturing van de magazijnen en kan op vraag geïntegreerd en aangepast worden aan uw eigen systemen. Wij kiezen op die manier voor optimale planning en een real-time controle  door permante monitoring van onze opslagruimten.