Zoeken...

ODTH behaalde 2 MVO-charters: voor de sites te Rumst en Willebroek

ODTH behaalde 2 MVO-charters: voor de sites te Rumst en Willebroek

Vrijdag 5 juni kwam er einde aan de MVO-cyclus 2014-2015. ODTH behaalde 2 MVO-charters: voor de sites te Rumst en Willebroek. Deze werden uitgereikt door algemeen directeur Frédéric Achten van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen.

De charters werden uitgereikt aan bedrijven die tijdens de cyclus een aantal vooropgestelde acties rond de 3 pijlers (PEOPLE, PLANET en PROFIT) met succes hebben afgerond. ODTH toont hiermee dat het de waarden van MVO (ecologisch beleid, sociaal beleid en behoorlijk bestuur) hoog in het vaandel draagt.

IMG_2569

Frédéric Achten – Nicolas Heymans – Cindy Bienstman

Een tweede hoogtepunt volgde later op de namiddag toen ODTH ook een trofee kreeg voor de inspanningen die geleverd zijn naar aanleiding van de ‘Community Award’. Deze award werd uitgereikt door het Fonds Ivens-Boons. Het fonds Ivens-Boons wil vooral initiatieven steunen die een concrete bijdrage verlenen aan de ontwikkelingskansen van jongeren. Projecten waarbij een duurzame ontwikkeling van zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en zelfstandigheid centraal staan. ODTH probeert met enkele initiatieven jongeren kennis te laten maken met de logistieke wereld en mensen met een arbeidshandicap of kansarmen te helpen bij de integratie in het reguliere arbeidscircuit.

DSCN3347

 

 

Reacties zijn gesloten.

error: